0494 30 88 04 contact@retrotrafic.com

Verhuur, restauratie & verkoop van

bestelwagens, foodtrucks en ceremoniewagens OVER RETROTRAFICONTDEK ONZE WAGENS

Over ons

Retrotrafic legt zich toe op de verhuur, restauratie en verkoop van kleinere populaire oldtimers uit de zeventiger jaren. Enerzijds op de bestelwagenversies of “les utilitaires” van de Renault R4 en Citroën 2CV en anderzijds op de zogenaamde foodtrucks zoals Citroën HY en Renault Estafette. Daarnaast verhuren wij ook onze oldtimer Mercedes 220S uit 1955 als ceremoniewagen (met chauffeur).

Voor wie

PARTICULIEREN

Particulieren die bijvoorbeeld eens willen deelnemen aan een oldtimerrally maar niet over een eigen oldtimer beschikken.

PLAATSELIJKE B&B’S

Plaatselijke B&B’s uit de streek tussen Mechelen en Antwerpen die hun gasten een toeristische rondrit in een oldtimer willen aanbieden.

TROUWERS

Koppels die gaan trouwen en er de voorkeur aan geven om zelf met een oldtimer naar de kerk of feestzaal te rijden.

BEDRIJVEN

Bedrijfjes die hun artisanaal imago willen accentueren bij middel van een oldtimer met hun eigen publiciteit erop als eye-catcher (de publiciteit dient uiteraard verwijderbaar te zijn, magnetisch of licht klevend, en niet geschilderd).

STARTENDE FOODTRUCKERS

Jonge ondernemers die hun food-product willen promoten op markten en braderijen en niet over het kapitaal beschikken om direct een eigen foodtruck aan te schaffen. Onze foodtruck beschikt over een basis inrichting met verkoopklep, 2 opklapbare werkbladen, spoeltafel met aansluiting voor stromend water, zekeringkast met verschillende stopkontakten die op de plaatselijke netstroom kunnen aangesloten worden, led-verlichting. Verhuur op lange termijn aan een aangepast tarief is mogelijk.

Renault R4 uit 1969

Origineel gerestaureerde R4 met metalen rooster/grille (seventies stijl), in de typische bleke Renault-kleur,
4 zitplaatsen in bruin similileer en ruime koffer. Een ideale reiswagen die zacht rijdt zoals alle Franse wagens uit die tijd.

Renault R4F4 uit 1984

Mooie bestelwagen in blauwe  telecomkleuren uit 1978 met 2 zitplaatsen. Ludiek bestelwagentje dat voor korte of lange duur kan gehuurd worden zonder chauffeur.

Citroën 2CV uit 1979

Mooie gerestaureerde deux chevaux in Charlestonstijl met passend interieur en 4 zitplaatsen (rijdt zeer aangenaam). Ideaal voor koppels die zelf naar hun trouwfeest of jubileum willen rijden .

Citroen HY uit 1969

Volledig origineel gerestaureerde Citroën marktwagen uit 1969 in gris rosé. Binnen in geïsoleerd en met houten panelen bekleed. Voorzien van een spoelbak met reservoir voor proper en vuil water, binnenverlichting, de nodige stopcontacten met aansluiting op 230 Volt en 2 werkbladen met opbergmogelijkheden onderaan. Met verkoopluik aan de linkerzijde en achterklep dat kan worden open gezet. De martktwagen voldoet aan alle keuringsvoorwaarden en kan dus commerciëel gebruikt worden.

Neem nooit het risico om met een als oldtimer gekeurde foodtruck op markten of evenementen te gaan staan, dit wordt gecontroleerd!

Mercedes 220s limousine uit 1955

Gerestaureerde oldtimer Mercedes in prachtig crème-wit, met mooi lederen interieur en houtafwerking. Dankzij 5 zitplaatsen ideaal voor trouw of ceremonie.

In al onze verhuurprijzen is de BTW inbegrepen.

Op de verkoop van oldtimers is er geen BTW verschuldigd.

Reserveren voor verhuur kan vanaf 15 september 2017.

Quote

“In 2019 vieren we de 50ste verjaardag van de summer of love waarna de seventies begonnen. Elke 50-jarige herdenking van een gebeurtenis krijgt de nodige aandacht in de pers en zal de interesse voor populaire wagens uit die tijd vergroten!”

Restauratie en Verkoop

Diverse Citroën 2CV AK450 bestelwagens die volledig naar uw wensen kunnen gerestaureerd worden, waarbij we U aanraden om de originele kleur te behouden met het oog op de maximale waarde als collectors-item. Maak hierbij de volgende afweging: de goedkoopste nieuwe kleine bestelwagen kost al gauw 15.000 euro en verminderd de volgende vijf jaar snel in waarde. Voor dezelfde prijs of zelfs minder koop je een opvallende oldtimer waarvan de waarde in de komende jaren enkel maar zal toenemen, op voorwaarde dat deze goed gerestaureerd is. Daarvoor staan wij bij Retrotrafic garant.

Wat u zeker moet weten

OMNIUM VERZEKERD

Al onze wagens zijn verzekerd en aangesloten bij de pechverhelping van de VAB.

CORRECT GEKEURD

Al onze oldtimers voldoen aan de strenge Belgische keuringsnormen, dit zowel voor verhuur als verkoop. Ze zijn dus gekeurd als normale wagen zodat ze ook als bedrijfswagen kunnen gebruikt worden. De Belgische wet laat immers niet toe om een wagen die als oldtimer gekeurd werd voor commerciële doeleinden te gebruiken.

HUURPRIJS AFTREKBAAR

Bij aanschaf van een oldtimer is de reeds betaalde  huurprijs gedeeltelijk aftrekbaar van de verkoopsom. Dus best eerst huren om te zien of de wagen je bevalt en daarna pas kopen!

Contacteer ons